Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nedklippt "gråtande" fuchsia

Har i sommar haft tre fantastiska hängfuchsior, Royal Mosaic, Bella Rosella och Dancing Flame. I förra veckan klippte jag ner två av dem, på det sätt, som visades i Gröna Rum, har bara lämnat 15-20 cm på varje gren, men de "blöder" klart vatten ur de avklippta grenarna.

Har sedan tänkt ha dem i mörkt 5 gradigt förråd över vintern. Håller de på att dö nu? Var de inte tillräckligt förvedade?

Royal M ställer jag nog undan oklippt. Går de andra att rädda?

Tacksam för svar.
Lena B

Odla Svarar: 

Det är ingen fara, de kommer att klara sig. Men du får då och då under vintern kika på dem så att jorden inte är helt genomtorr, ge den en liiiten skvätt vatten ibland.

Man måste inte klippa ner på hösten om man kan få in växten ändå, det görs vanligen för att det är platsbrist och så kan det ju finnas en och annan vita flygare i dom. Så om de inte har några blad så kommer inte flygfäna att övervintra i dom heller...

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.