Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nästan som dahliaknölar

Roseninkarvillea, Incarvillea delavayJag köpte för några år sedan på trädgårdsmässan i Älvsjö en växt som var avskräckande mot rådjur. Det var nästan som dahliaknölar man satte i jorden och det blev fina gröna blad och ganska stora lila/rosa blommor som var fina. Vet inte vad den heter.

Jag har inte haft tillfälle att åka dit varken i år eller förra året, utan bad en kollega titta efter den på mässan som var i helgen, men hon såg ingen sådan och dem hon frågade visste inget om den. Säljer ni någon sådan växt?

Tacksam för svar.
Hälsningar
Gun-Britt

Odla Svarar: 

Du råkar inte ha en bild på den så att jag får kika? Jag kommer inte på någon så här på rak arm, men om jag får se en bild, så.

Sylvia