Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Nästan ren finsand

Hej,
De flesta frågorna tycks handla om vad man ska göra med lerjordar. Vi har köpt ett hus i Belgien med en trädgård som mest består av sand, trots att vi inte är ute vid kusten - under en tunn grässvål är det nästan ren finsand. Tomten är med andra ord minst sagt väldränerad! Men det finns daggmaskar, och träd och buskar växer. Jag räknar förstås med att det kommer att ta lång tid att förbättra, men vad kan vi tillföra: jord, stallgödsel, gräsklipp, torv ...eller något annat?

Gunnar

Odla Svarar: 

Gräsklipp är perfekt. Det regnar väl ofta där och då är sand idealiskt. Det är bra med stallgödsel också om du får tag i det. Det är ju mullhalten som ska höjas.

Göran