Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Narcisslilja och Spindellilja

Hejsan,
jag skulle vilja fråga dej vad det är för skillnad på Narcisslilja och Spindellilja är dom släkt? Dom är tydligen väldigt lika i utseendet. Troligen har jag fått en Narcisslilja som jag trott var en Spindellilja ,den vill inte blomma men är grön, den står ljust en bit från ett fönster, ska jag byta jord nu eller ska jag vänta med det, och vad ska jag använda för jord som är bäst?

Tacksam för svar
Email berit

Odla Svarar: 

De är nära släkt.

Hybridnarcisslilja som många gånger saluförs som "narcisslilja" heter på latin Hymenocallis x macrostephana och är en korsning mellan den äkta narcissliljan H. narcissiflora och H. speciosa. För att öka förvirring så säljs H. narcissiflora även med namnet Ismene calathina!

Den äkta spindelliljan heter H. speciosa och är den ena föräldern till hybridnarcissliljan. Strandspindelliljan, som också ses säljas som spindellilja, heter H. littoralis.

Så det är inte lätt med alla turerna... det är nästan omöjlig att hålla reda på arterna och korsningarna om man inte är botaniker.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.