Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

När slår Bokharabindan ut

Jag planterade en Bokharabinda i fjol men den har bara vissna grenar nu. Jag har hört att den slagit ut sent men hur sent är normalt?

Kommer det nya skott på de gamla, vissna grenarna eller kommer det bara nytt nerifrån? Hur ska man klippa den och när i så fall?

Tacksam för svar
MVH
Maria

Odla Svarar: 

Hur sent är sent beror ju på var den växer någonstans. Här på zon 1 har den redan slagit ut. Det kommer nya skott på gamla grenar men inte om grenen är död, förstås. Det kan komma skott från marken så vänta och se innan du gör något. Om det endast kommer skott från marken, kan du sedan klippa bort de risiga grenarna, som förmodligen är döda.

Och så glöm inte att vattna och gödsla, den gillar inte att stå torrt, även om den vill stå varmt och soligt i mullrik, näringsrik jord.

Sylvia