Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

När kommer fjärilsbusken igång att växa

Hej Sylvia!
Jag köpte en fjärilsbuske (Buddleia davidii) i mitten av april och planterade den också då. Då var den i princip helt nedfrusen men de lovade på Plantskolan att den levde. Har skyddat den omsorgsfullt vid frostnätter ända sedan planteringen. Nu börjar det äntligen att komma små små blad men det går sakta och jag undrar om detta är normalt eller om den kan vara skadad? Kommer den igång senare på säsongen att växa? Jag är orolig att det inte ska bli något med den alls denna säsong.

Bor på södra Öland.
Mvh Linda

Odla Svarar: 

Det låter långsamt... min är helt grön med långa, nya skott. Så hör med plantskolan där du köpte den! Påpeka att den är väldigt långsam och att du helst vill ha en ny planta som är ordentligt igång. Gräv dock inte upp den innan du har talat med dem!

Sylvia