Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Namnet på denna häck

LigusterHej Sylvia!
Kan du möjligtvis efter att du tittat på dessa bilder tala om för mig vad namnet på denna häck är? Jag har letat på nätet efter bilder men inte hittat nåt. Den har vita eller rosa blommor under våren och getingarna älskar den och till hösten blir det svarta bär. Om jag bara visste namnet på häcken kan jag söka mera fakta på nätet. Det du ser på bild ett är nya skott efter en mindre klippning i våras. Det jag lite är ute efter är att veta om/hur/när häcken ska beskäras och om den klarar en kraftigare beskärning.

LigusterMvh
Michael/Järfälla
Ps:
Tack för en strålande websida!
Ds.

Odla Svarar: 

Det är en liguster. Tål klippning bra, den är ju en klassiker som klippt häck!

Sylvia