Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mystisk ohyra

Hej!
Jag har en calamondin som har en för mig mystisk ohyra. Det sitter små djur, 2-4 mm långa främst på grenarna. De är mjuka har ca 6 ben på undersidan. I formen ser de ut som hoptryckta sniglar (sådana som brukar sitta på salladsblad) rundade på översidan och platta på undersidan. De verkar bita sig fast rätt ordentligt. Jag upptäckte dem när jag såg att det hade droppat lite växtsaft på bladet. Vad kan det vara? I fjol drabbade något liknande en annan calamondin jag hade och den fick jag till slut slänga.

Vore mycket tacksam om du kunde hjälpa mig att lista ut vad det är och hur jag blir av med dom. Jag har plockat bort dom och sprayat med såpa/t-spritlösning.

Med vänlig hälsning,
Eva

Odla Svarar: 

Det är fråga om sköldlöss. De inkapslade insekterna är oåtkomliga för såpsprit och liknande. Man måste komma åt de unga fritt rörliga lössen och benhandlingen måste upprepas 5-6 gånger med 7-10 dagars mellanrum eller tills det inte finns några löss kvar.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.