Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Motorsågsmassaker på syrenhäck

Hej
Jag har läst flera av frågorna som handlar om att beskära syrenbuskar och har förstått att man inte ska såga ner dem helt till 2 dm utan beskära allt eftersom.

Tyvärr har vi redan hunnit göra en "motorsågsmassaker" på vår gamla syrenhäck. Vad gör vi nu för att göra det bästa av situationen?

Tacksam för råd.
Mvh
Anna

Odla Svarar: 

Efter "motorsågsmassakern" finns det ju inget mer att göra än vänta och se. Men det behöver inte vara kört för det, för om häcken verkligen var gammal och risig, så kanske en total förnyelse var just vad som behövdes. Det tar bara tid att få en blommande häck igen efter en sådan "massaker", förstås.

Sylvia