Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mossiga pelargoner

I höstas ställde jag ner mina pelargoner i ett källarutrymme som är svalt och fuktigt. Efter en tid hade alla fått en sorts skäggmossa på hela växten. Jag har tidigare aldrig sett något liknande. Det är ju inget att ha kvar men törs jag kasta dem i trädgårdskomposten eller kan detta vara något som gör att jag får någon sorts parasiter i denna?

Vänl. hälsningar
Eva

Odla Svarar: 

Det är fukten som får dem att mögla. Möglet kan göra att din kompostjord blir infekterad och om du sedan använder den t.ex. till krukor så växer det mögel på jorden. Så jag föreslår att du slänger växterna i soporna istället.

Sylvia