Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mossig gräsmatta

Jag gjorde kanske fel, jag tyckte att ett område i trädgården var så knepig. Mossan gick loss när jag gick på den, då tog jag en kratta och tog bort det lösa och nu är det kalt. Läste sen att du säger att områden under träd, norra delen av trädgården är lite knepiga när det gäller mossa. Går det att fixa till det med gräsfrö och kalksalpeter eller är det kört?

Känns knepigt också hur jag ska kunna klippa gräsmattan när det mest är maskrosor och mossa.

Mvh / Siv

Odla Svarar: 

Kyrkogårdsbilden visar skuggrönaLiksom i skogen där det är skuggigt är det mossan som tar överhand. Det hjälper inte med kalksalpeter eller annan gödsel för det är ljuset som fattas. Avgränsa dina skuggiga områden och plantera vintergröna eller skuggröna. I stället och eller sätt smålökar där så har du i alla fall glädje av ytan på våren. Kyrkogårdsbilden visar skuggröna.

Göran

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.