Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Monstera

MonsteraHej!
Jag har en fin monstera men en del blad blir bruna så det bara är att ta bort och kasta dom. Vad kan det vara och vad kan jag gör åt det? Skulle bli Väldigt glad om jag fick ett svar. Älskar verkligen min monstera!!

Susanne

Odla Svarar: 

Det ser ut som en torkskada. Under vintern är ju luften inomhus mycket torr när man har elementen påslagna. Där hjälper det att duscha växten ofta med blomsprutan och så ser man också till att den inte lider av torr jord.

Man kan placera krukan på upp och ner-vänd skål e.d.som placeras i en större skål med vatten på botten. Vattnet får dock inte nå till krukan så att växten ständigt står i vatten, utan bara göra växtens omgivning fuktigare.

Sylvia