Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mögelangrepp på potatisar och tomater

Hejsan
Jag har letat bland dom andra frågorna och svaren men inte hittat det jag söker.
Jag tror att jag har fått någon form av mögelangrepp (svartmögel?) på mina potatisar och tomater. Det började med att potatisblasten blev mörkbrun och vissnade ner, även potatisen är mer eller mindre brun samt att det är en hel del potatis med gångar i. (Vad är det för något som äter upp min potatis och kan jag göra något åt det?) Nu har även mina tomatplantor i växthuset börjat få bruna blad och vissna. Vad kan jag göra åt det? Jag vill ju inte att dom också skall vissna ner.

Jättetacksam för svar
Monika

Odla Svarar: 

Det är potatisbladmögel både på potatisen och tomaterna och det är inget att göra åt. Skörda snarast. Du har dessutom knäpparlarver i din potatis.

Göran