Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mjölkört

Hej!
Skulle vilja fråga om mjölkört. Det räknas väl egentligen som ogräs men jag tycker mina är rätt fina. För några år sedan kom det upp vit mjölkört på min tomt och jag vet inte att jag sett det någonstans förut. Dom växer endast på ett ställe här hemma alla andra är rosa. Finns det en vit sort eller har jag fått något som inte har funnits tidigare? Ingen som har sett dessa har sett vit mjölkört tidigare. Skickar med några bilder så du kan se hur dom ser ut.

Tacksam för svar.
Catrin
Långviksmon

    Rallarros 'Alba'

Rallarros

Odla Svarar: 

Mycket vackra bilder!!

Jo, det finns en alba-variant av mjölkört, mjölke, rallarros (kärt barn har många namn!) den har jag också. Den är så fin att den får stå i ett hörn av trädgården! Men man får passa den, förstås…

Sylvia