Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Miniros

Hej!
Jag har nyligen fyllt år (i augusti) och fick då en jättesöt miniros (röd). Den börjar nu att avsluta blomningen och min fråga är: Är det för sent att sätta ut den i trädgården? Jag bor i Falköping. Jag har två minirosor i trädgården sedan tidigare och de verkar stortrivas, den ena - som är vit och inte längre ser ut som en mini utan snarare är en halv meter hög - har till och med satt nya knoppar nu i början av oktober. Både den och den andra som är röd sitter utmed en västervägg. Här har varit ett par frostnätter redan.

Tacksam för svar så snart som möjligt.
/Birgitta

Odla Svarar: 

I Falköping går det nog att sätta ut den nu genast, men vintertäck den sedan när det börjar bli frost på allvar. Kupa upp jorden ordentligt och ta torra löv och granruskor, så att jorden hålls frostfri så länge som möjligt.

Sylvia