Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Minikiwin ger ingen frukt

Jag planterade minikiwi, en hon och en han, för ca 4-5 år sedan. De växer och frodas och har varje år mycket blommor, men jag har aldrig fått någon frukt. Vad kan saknas?

Carin

Odla Svarar: 

Blommar de samtidigt så att det blir pollinering? Är du säker på att det verkligen är en han och en hon? Ibland förväxlas sorterna i handeln och man får fel i alla fall, trots etiketten.

För att vara säker på det kan du pröva att köpa en hanne (och ev. även en hona) till och se om det blir någon skillnad. Men det tar ju några år innan dessa är "könsmogna", d v s börjar blomma.

Sylvia