Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Min ranka

Bästa Sylvia!
Min doftrankas blad gulnar. Står ganska nära ett element på en piedestal vid ett fönster mot väst, men inget direkt solljus. Har haft blomman i två år och när jag köpte den var den full av blommor. Sedan dess har den inte blommat och årets skott har torkat.

MVH Mette

Odla Svarar: 

Den gillar inte att stå varmt och torrt, det är det som är felet. Den trivs bäst i ett svalt rum, högst 18 grader, ljust men utan direkt solgass under våren/sommaren. Vill inte stå i närheten av ett påslaget element. Behöver vattnas så att den aldrig helt torkar ut, mindre på vintern än på sommaren.

Gillar att duschas då och då med blomsprutan. Kan stå ute under sommaren, halvskuggigt. Gödslas och vattnas då normalt.

Sylvia