Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Min kiwi växer inte

Hej,
jag har ett antal kiwiplantor som är ca 20cm höga. Nu har de inte vuxit på ett tag, medan min kompis kiwi (som tidigare utvecklades samtidigt som mina) plötsligt börjat klänga något oerhört och bli jättelånga. Båda vi har satt pinnar åt dem och båda är placerade i söderläge. Är inte det lite konstigt?

Maryam

Odla Svarar: 

Nja, det behöver inte vara så konstigt, för ni kan ha skillnader i jordens näringsinnehåll e.d. Och nu ska det ju bli vinter så den bör inte heller växa något mer nu, men vore bra om du gödslar den på våren så att den sätter i gång sedan.

Sylvia