Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Min fina klätterbenved

Hej
Jag har en klätterbenved som är jättefin och klättrar uppför husväggen. Jag skulle dock vilja flytta denna vackra skapelse till en marktäckande istället. Hur gör jag bäst för att inte ta död på den. Ska jag bara gräva upp roten och gräva ner den där jag vill ha den?

mvh Annika

Odla Svarar: 

Om den inte är alltför stor så går den nog att gräva upp, men man förlorar alltid några rötter och grenar på kuppen. Bäst är att göra det när den är i vila, den bör inte ha börjat med nya blad ännu. Se sedan till att vattna ordentligt och skydda den mot solen i början.

Sylvia