Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Min änglatrumpet vad ska jag göra....

Jag har en vit änglatrumpet som jag inte vet vad jag ska göra med...jag har haft den i flera år men den vill inte blomma...den är grön och fin med många blad och skott vad är för fel? Nu har jag den på vinterförvaring.

Sen har jag fått en änglatrumpet efter min bror som dött hur gör jag för att den ska överleva....den blommade jätte fint i somras och han var jätte rädd om den ...tänk om inte jag lyckas med den ...är lite rädd...vad gör jag att få dom att blomma är snart less på att inte få en enda liten klocka.....hmmmm.....

Eva

Odla Svarar: 

Du kan läsa mer om änglatrumpeter här, där står också hur de ska skötas:
http://www.odla.nu/artiklar/trumpeter.shtml

Sylvia