Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Medinilla

Hej
Upptäckte till min förfäran att min stora fina Medinilla får svarta fläckar i bladen på dess kanter. Fläckarna blir torra. Är det svamp och vad gör man i så fall?

Tacksam för svar
Vänligen
 Isa, Västra Frölunda

Odla Svarar: 

Det är troligen torr och varm luft på grund av modern centralvärme. Medinilla är en gammal "herrgårdsväxt", den stod i de stora, ljusa, svala salar som hade bara kakelugnar som värmekälla och värmdes upp när det vankades fest.

Men du kan ju kolla med lupp för säkerhets skull så att det inte är spinn i den, men som sagt, jag tror det är den torra värmen.

Sylvia