Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Markväv i rabatten

Vi håller på att renovera en gammal trädgård. Till våren är det dags att gräva om rabatter. Dessa är täckta med bl.a. kirskål men även annat ogräs. Har grävt bort alla plantor, men vill inte fylla på med jord utan att först lägga markväv så att inte ogräset, som finns utanför rabatten växer in igen. Har förstått att det finns speciell markväv för detta. Vad heter den och var kan jag få tag på den?

Vänlig hälsning
Kjerstn

Odla Svarar: 

Det finns olika sorter och kvaliteter. Om du kontaktar en anläggningsfirma eller en firma som säljer trädgårdsplattor och annat stenmaterial till trädgården, så kan de visa dig prover och även berätta vilken som lämpar sig bäst på just dina behov.

Sylvia