Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mängder av planteringsjord

Hej Göran?
Tack för en toppensajt!
Jag har ett riktigt dilemma. Vår trädgård är inne i en förvandlingsfas av stora mått och skulle behöva jättemängder av planteringsjord. Min fru är dock mycket kräsen och rynkar på näsan åt all jord som inte är tillverkad av Simontorp. Dessvärre är den lite svår att få tag i östra blekinge (tar slut på någon vecka hos enda försäljningsstället av stora säckar). Är verkligen den plantjord som säljs på stormarknader av typen 4 säckar för 100 kr så skruttig. Visst, det är inte svårt att se att den innehåller mest torv, men ändå, vad gör man...

Peter 

Odla Svarar: 

All jord som man köper i säckar har torv som bas. Om Simonstorp är bättre än andra vill jag låta vara osagt. De billiga jordarna fungera för skolning av plantor och liknande. Om du behöver jättemängder kan det vara ide att åka till någon jordfabrikant och köpa i släpkärra. De brukar ta ca 200 kronor för en rågad släpkärra.

Göran