Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Mandevilla laxa-doftbägarranka

Hej,
försöker få tag i en växt med många namn, även "Chilensk jasmin", har sett en med vita blommor på Waldemarsudde. Hur får jag tag på en, eller frön, har du ett tips? Är det någon idé att försöka med frön om jag lyckas få tag på det?

Mvh Ann

Odla Svarar: 

Ja du! Den här växten är det många som söker, men den är verkligen svår att hitta. Bäst tror jag man skulle kunna lyckas på våren, eftersom den säljs som en vår- och sommarblommande krukväxt ibland. Så försök då, fråga i olika blomsteraffärer om de inte kan beställa den till dig.

På Tradera säljs det ibland frön och det går ju det också, men bättre på våren.

Sylvia