Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magnolia som inte blommar

Vi har en stjärnmagnolia som i många år blommat så fint, vi bor vid Vättern i Gränna, och brukar ha en blommande Magnolia tidigt på våren. I år har den inte blommat alls och jag vet inte om älgen ätit upp skotten i vinter eller den har frusit, vad kan det vara?

Ulla

Odla Svarar: 

Det var ju en ovanligt kall vinter vi hade, men magnolian sätter ju knopp redan på hösten, så det hade ingen betydelse förutom om knopparna kanske frös, men då skulle det ju finnas rester kvar i alla fall. Däremot kan älgar, rådjur och harar (om de når upp) ha kalasat på knopparna.

Sylvia