Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magnolia, skadad stam

p>

Rådjuren har i år slitit av barken på min magnolia som nu är i blom. Finns det något att göra för att den inte skall dö? Nya skott finns nertill men det tar ju tid för dem att växa upp.

Florence

Odla Svarar: 

Om den nu blommar, så är den kanske inte skadad helt runtom? Det finns inte mycket man kan göra om de har skadat barken, men finns det en del bark kvar, så att den inte är "ringbarkad", så brukar trädet kunna valla över skadan själv. Men se nu till att få dit ett stålnätskydd runt trädet så de inte skadar det ännu mer!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.