Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magnolia sieboldi

Hej!
Jag satte ned en magnolia sieboldi förra sommaren då var den ca 5 dm med några blad, nu till våren var det en trädgårdsmästare som beskar häcken som också klippte ned magnolian till ca 2 dm. Är den förstörd? Det kommer små skott på ena grenen. Men den ser inte klok ut, det är bara en pinne. Jag har en uteplats vad ska jag sätta där istället i så fall. Jag satte magnolian istället för en av häck buskarna som dog. (sv läge och mycket varmt på somrarna.)

/Ylva

Odla Svarar: 

Hmmm... jag skulle inte klippt magnolian alls, om det nu inte var döda grenar? Utan att se den kan jag inte säga hur förstörd den är, jag vet ju inte heller varför han klippte den... Men kommer det skott så kanske den klarar sig i alla fall men det tar ju tid innan den blommar igen.

Sylvia