Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magnolia 'Leonard Messel'

I våras var det många knoppar på min Magnolia som inte slog ut. På dessa knoppar var det en svart prick på sidan som om något djur krupit in. Inuti var det också svart. Vad kan det ha varit och hur undviker jag att det händer igen? Det är nu andra säsongen jag har busken och den har nu anlagt nya knoppar.

Mvh Agneta

Odla Svarar: 

Det låter som någon sorts bladbaggar. Har du sett några små baggar på busken?

Du kan pröva att behandla busken några gånger med mireralolja/växtvårdsmedel på våren innan och när baggarna kommer upp ur jorden för att lägga ägg. Det kan hjälpa, men utan att veta vem marodören är, så är det ju svårt att gissa.

Sylvia