Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Magnolia

Köpte en mindre magnolia sensommaren 2007 och satte i större terakottakruka. Under vintern har den stått i ett garage med bara ett litet källarfönster och fått lite vatten då och då.

Till min förvåning upptäckte jag i helgen att den börjar att blomma för fullt.

Då är min fråga:
Vågar jag lyfta ut den på terrassen nu (februari 2008) och ställa den i ett hörn för att få någorlunda skydd. Man går ju miste om alla blommor annars då man inte tillbringar sina dagar i ett mörkt garage. Hoppas på svar inom kort för att kunna njuta av blomsterfröjden.

Tack på förhand.
Vänliga hälsningar
Gan

Odla Svarar: 

Jo då, du vågar ta ut den, men var beredd på att bära in den om en frostnatt hotar! Alltså, ut under dagen om det är plusgrader, in igen ifall det kan bli minusgrader!

Sylvia