Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lusproblem

Jag har ett helt burspråk hemma som är helt fullt med orkidéer. Fönstret är väldigt ljust och bra just för detta ändamål.Sen den regniga och kalla sommaren som var 2004 har jag haft problem med ohyra. Det är något smått som bor på bladen. Går knappt att se med blotta ögat. Men det finns också små bruna och hårda knoppar på bladen (oftast på undersidan. En kletig sockerlik lösning uppkommer ofta ifrån dem. Jag har sprutat med såp/t-sprit/ vatten lösning ibland, men det återkommer hela tiden. Vad ska jag göra? Vad är det för ohyra?

Vänliga hälsningar, Kerstin

Odla Svarar: 

Hej Kerstin,
Tack för din fråga.

I värsta fall är det sköldlöss som angripit dina plantor. Ta en titt på mina ohyrasidor och se om de kan vara till hjälp:

Lycka till och hör gärna av dig om du har ytterligare frågor.
/ Björn

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.