Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Louise Odier

Hej!
Jag har en rabatt där jag planterat 4 st Louise Odier på rad. Men jag tycker att de är väldigt spretiga och ser inte alls ut som jag vill ha dem. Ser när jag läser om dem att de går att ha som klätterros, buskros och rabattros. Hur ska jag beskära den för att ha den som rabattros?

tack på förhand,
mvh Jennie

Odla Svarar: 

Då får du ta i ordentligt, för den är faktiskt en ganska storvuxen buskros, upp till 2 m hög! Lämna bara 3-4 "ögon" per gren om du vill ha den som rabattros eller också flytta den till ett annat ställe där den kan få vara den buskros den egentligen är.

Sylvia