Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Löss på tulpaner

Hej!
Vi har en stor kruka med tulpanlökar på balkongen. Förra året blommade de fint men det blev massor av gröna löss på tulpanerna. Lökarna har övervintrat i krukan och nu när tulpanerna börjar sticka upp är det återigen massor med grön löss på dem? Vad beror det på?

Vad ska vi göra?
/Mvh Carina

Odla Svarar: 

Tja, det är inte det lättaste att bli av med dessa, de lever ev. på möglet som kanske finns under lökfjällen? Efter blomningen kan du ta upp lökarna och kolla. Är de mögliga så kasta och skaffa nya till hösten. Byt jord också.

Men pröva till dess med något lössmedel som finns i trädgårdscentra att köpa, det står på förpackningen hur du ska göra. Man får säkert behandla fler gånger, de brukar vara envisa som bara den!

Sylvia