Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lökväxt

Hej
Söker efter en lökväxt som min mamma hade i källaren på vintern och som hon sedan tog upp på våren och satte i en kruka. Hon hade den som krukväxt, och kallade den för raketlilja. Har sökt efter den på internet med namnet raketlilja men då kommer det upp en annan sorts lilja som inte stämmer. Det går väldigt fort för stängeln med den rosa blomman att komma upp. Vore väldigt glad om jag skulle få tag i den.

Mvh
britt-marie

Odla Svarar: 

Jag tror att du menar sefyrlilja, Zephyranthes grandiflora (syn. Habranthus robustus.) Säljs bl.a. av oss på Odla: http://shop.odla.nu/3/webshop/shop.asp Kolla om bilden på sida 3 kan stämma med din lilja!

Sylvia