Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lökdrivning

Jag planterade hyacintlökar (för trädgården) i kruka i höstat för att ta in nu i vinter. De har stått i ett förråd i stugan och när jag var ute sist så hade två av dem skjutit skott och krukan var full av rötter. Jag tog då hem dessa, men den ena bara gick det som hål på och en klibbig saft eller gele sipprade ut. Hela löken blev mjuk och tom och var bara att slänga.

Den andra stannade helt i växten men löken är fortfarande spänstig och fast. Vad hände, vad gjorde jag för fel? Går det inte att göra så med vanliga lökar, måste det vara preparerade?

Häls Ulla

Odla Svarar: 

Det är bättre om de är preparerade. Den första antingen ruttnade helt enkelt eller så fanns det en larv inuti.

Den andra väntar troligen på våren.....

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.