Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Löjtnantshjärtan blommar hela sommaren

Hej Sylvia!
Har frågat dej om en växt som jag inte kände till namnet på och fick svar från dej att det var Praktbetonika, tack för det !!

Min nya fråga är om det är vanligt att Löjtnantshjärtan blommar hela sommaren? Min ynkliga planta som nästan var död, flyttade jag på försommaren och placerade den mellan två stora stenar där den uppenbarligen stortrivs! Stenarnas funktion är tänkt som värmebehållare och jorden jag använde var Hasselfors. Den har växt enormt och är nu jättestor. Den blommar och har så gjort hela sommaren.

I alla trädgårdsböcker står det att den blommar i juni. Det är ju visserligen sant, men att den fortsätter att blomma även under juli, augusti och med all säkerhet tills frosten tar den har jag inte läst någonstans!

Jag undrar om det finns olika sorter, eller om min planta är speciellt tacksam!

Vore kul om du vill svara på det här.
MVH Ann-Mari

Odla Svarar: 

Kul, men jag hade nyss en annan fråga om samma fenomen med löjtnantshjärtor som blommar hela sommaren... förutsett att det inte är fänrikshjärta, så börjar jag undra om det inte har kommit fram en klon som blommar länge!?

Detta måste jag följa upp...

Det kanske inte blir så här efter övervintringen, men skulle det bli så, så rapportera gärna nästa sommar!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.