Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ljung

ingemar

Hjälp mig.
Alla vi vet hur den allra vanligaste ljungen ser ut.

För 3 eller 4 år sedan hade jag samma ljung men den var helt vanlig grön, inte färgad på något sätt. Jag var väldigt förtjust i den eftersom jag har ett rött hus så passade den perfekt. I maj vara den lika fin. Under alla dessa år har jag frågat hur många som helst och alla säger att det måste ha varit dom färgade ljungen men den här var vanlig grön.

Vet ni vad jag pratar om? Undrar var jag kunde köpa blomman?

Med vänlig hälsning
Tarja

Odla Svarar: 

Oj då... du har inte någon bild på den? Annars är det svårt att gissa. Men kanske, om du läser min artikel om ljung, hittar du den där? Kanske menar du knoppljung?

http://www.odla.nu/artiklar/ljung-05.shtml

Sylvia