Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lilja eller

Cyrtanthus sanguineusSänder med en bild och undrar om detta är en lilja eller något annat släkte. Tacksam om jag kan få reda på namnet. Har frösått denna för ett antal år sedan och har haft den ute över vintern och undrar också om den är vinterhärdig även om det skulle bli väldigt kallt. Vill inte att den skall försvinna från mig.

Tack på förhand
Laila

Odla Svarar: 

Jag är inte helt säker, men skulle gissa att den är någon Cyrtanthus, ev. Cyrtanthus sanguineus. Som sådan "borde" den ju inte vara vinterhärdig hos oss, så du har haft tur och varma vintrar!

Sylvia