Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Liguster blivit brun

Hej,
Några av våra vintergröna liguster plantor som vi satte i sept/okt förra året har i år under sommaren blivit bruna. Vad skall man göra åt det och vad beror det på (torka)? De finns i Skåne och det har var väldigt varm i år.

Mvh
Kristian

Odla Svarar: 

Det är nog torka som är boven. Nysatta plantor bör man vattna flitigt särskilt om solen lyser och det är långt mellan regnen.

Om de lever nertill så ett sätt är att du klipper ner dem till ca 20 cm nu och sedan ser till att de inte torkar mer! Är det en häck, så får du klippa ner alla så att det blir jämnt.

Sylvia