Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lerjord eller

Hejsan.
Började idag gräva i jorden för att plantera Ligusterhäck. Jorden är stenhård och när jag tar upp den i handen verkar den lerig. Det går att krama ihop den till en hård boll men sedan smulas den sönder och det går inte att rulla den som man kan med riktig lerjord. Det är ganska mycket sten i den också. Ska jag och i sådana fall hur förbättra den? Klarar sig Liguster i "lerjord"?

Katarina

Odla Svarar: 

Det kanske är någon blandjord. Men du kan förbättra den med humusrik kompostjord och torv, det är mullämnen som verkar saknas.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.