Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Legusterhäck

Har planterat en legusterhäck tidigt i våras vi var flera grannar som gick ihop och köpte till ett bättre pris. Nu är det så att vissa har fått grön och fin häck medans min börjar bli gul i bladen, vad kan det bero på? Våran tomt ligger lite högra än andra plus att våran häck står precis på kanten till en slänt ut mot vägen, kan det ha någon betydelse? Om inte har du något förslag på vad vi kan göra?

ingela

Odla Svarar: 

Det är svårt att veta om man inte kan kolla vad som kan vara fel. Men kolla så häcken inte lider av torka, eftersom slänter torkar lättare ut än jämna partier. Kolla också att jorden är bra, alltså gödsla på våren och ev. fyll på ny jord om den har "forsvunnit".

Sylvia