Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lärkträd

Jag har ett ca 10 år gammalt lärkträd, som jag klippt som Bonsai. Det står ute i kruka och nås av regn. Vi var borta på semester ca 10 dagar, då det regnat en del. Men trädet har helt vissnat. Är det tillfälligt eller vad skall jag göra?

Vänligen
Hans Åke

Odla Svarar: 

Då jag inte vet hur det ser ut med trädet, om det har en liten kruka och därmed mycket lite jord eller om det står i en stor kruka med mycket jord, är det svårt att spekulera vad som kan ha orsakat detta. Men jag lutar åt torkan, dvs. det har varit torrt och soligt några dagar och trädet har inget vatten fått, varför rötterna har skadats av torkan.

Om detta bara är tillfälligt och trädet kommer igen nästa vår går inte heller att sia, det beror helt på hus pass skadat det är. Så mitt råd blir: vänta och se och låt det inte torka ut igen!

Sylvia