Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lämpliga blommande växter

Hej,
jag behöver hjälp med att hitta lämpliga blommande växter som jag kan ha på vår altan i norrläge i västerort, Sthlm. Det är lite sol där tidigt på morgonen och även på sen eftermiddag. Skulle gärna vilja ha något färgstarkt i stora urnor som kontrast mot den humle som växer runt uteplatsen. Det är bara en fördel om det är ettåringar så att jag kanske kan variera färgsättningen efter år och humör.

Mvh Erica Dahlquist

Odla Svarar: 

Flitiga Lisor, fuchsior och begonior går bra på skuggsidan. Och de är ju färgglada, så det är bara att blanda hej vilt eller välja en sort och kanske olika färger.

Sylvia