Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lämplig växt

Har en altan som är öppen undertill, undrar på någon lämplig växt att plantera för att dölja det öppna. På vintern och även delvis på sommaren används utrymmet under altanen till förvaring av diverse trädgårdsredskap, därför måste det vara en växt (växter) som är ganska tålig. Utrymmet under altanen är ca 1 m. Utrymmet ser ut så att långsidan ligger mot väst, ena kortsidan på vilken det också finns en trappa ligger mot syd och andra kortsidan är i norr. Det är ingen stor altan långsidan är ca 8 m och kortsidan ca 3 m.

Kristina

Odla Svarar: 

Vilken zon bor du i? Men oberoende på det, kan du alltid plantera en rad buskar som blir lagom höga för att dölja öppningen.

Gör gärna ett ingångshål på norrsidan där ni går in med grejerna, så stör det inte det ni planterar på långsidan och sydsidan. Buskrosor? Spireor?

Sylvia