Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Lådor till kökslandet

Hej!
Jag tänkte bygga "lådor" till kökslandet i år, för att få lite mer ordning på det hela och även för att höja odlingsbädden. Nu undrar jag om jag kan använda impregnerat trä eller om det finns gifter i det som grönsakerna suger upp?

Hälsningar från Örebro.

Odla Svarar: 

Definitionsmässigt är ju impregnerat behandlat med ämnen som har giftverkan. Så kanske ska du ta oimpregnerat virke. Jag hade en drivbänk en gång som jag aldrig tog in utan flyttade den runt i landet. Den höll i över tjugo år. Så kanske den naturliga impregneringen inte är så tokig.

Göran