Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kvickrot och knölklockor i rabatt

Hej!
Jag har problem med kvickrot och knölklockor i en rabatt. Förra sommaren provade jag att pensla med Round-up, men växten dör bara just där man penslat. Sedan börjar den växa igen. Jag har original-Round-up på flaska, inte ogräspenna, den funkade inte alls. Jag har penslat när vädret varit torrt. Borde inte hela ogräsväxten dö efter en pensling?

Undrar Karin Bernle

Odla Svarar: 

Ja, i och för sig men de har så långa rötter i flera "våningar" att det alltid är några som klarar sig och så kan de fröa av sig också och så börjar det igen. Så du får vara ihärdig och pensla om och om igen så fort de sticker upp sitt fula tryne! Någon gång skall de nog tröttna...

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.