Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kunskap om Rosor

Jag undrar vad för kunskap man måste ha om man t ex ska jobba i en butik med rosor eller om man ska sköta om dom själv.

Madelen

Odla Svarar: 

Butik med rosor..? Men det finns mig veterligen ingen butik som enbart säljer rosor (snittrosor, antar jag du menar), utan det är i så fall en blomsteraffär med större sortiment av snittblommor). Då är det en floristutbildning som krävs.

Ska du däremot jobba i en butik som säljer rosor på rot, så är det en plantskola eller ett Garden Center jag tror du menar. Men man säljer ju mycket mer än bara rosor i en plantskola. Då är det bra om man har någon sorts trädgårdsutbildning i bagaget. Hör med studievägledaren i din kommun vad som finns till buds.

Sylvia