Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Kungskobrakallaknöl

Hej Sylvia!
Jag har en knöl som ser mycket märklig ut och min fråga till dig är; vad är upp och ner på en kungskobrakallaknöl?

När man tittar på den så ser det ut som bladet(?) och rötterna tittar ut på samma ställe? Jag har försökt att kika runt på nätet, hittar ingenting och mina lökböcker nämner inget om ovannämnda goding... löken är ju inte direkt gratis så det känns viktigt att det blir rätt!

tack på förhand!
mvh lökgalningen Ylva!

Odla Svarar: 

Ett sätt är att plantera den liggande först, ytligt så att man lätt kan kika på den. När den sedan visar själv från vilken ända som kommer vad, så planterar man den på riktigt. Jag har nämligen aldrig planterat en sådan själv, men ofta brukar det synas rester av rötter i endera ändan på olika sorters lökar.

Sylvia