Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Krypoxbär på stam

Jag har en krypoxbär på stam, bladen har blivit alldeles bruna och vissa grenar är döda. Skrapar man på stammen så är den grön. Vad tror ni? kommer den att bli fin igen eller är det inte lönt?

Madelene 

Odla Svarar: 

Den har "tagit" för mycket sol på vårvintern när tjälen fanns i marken och solen gassade på. Då kunde den inte få vatten, varför bladen torkade. Täck den med solskyddsväv nästa vårvinter.

Nu hoppas jag att det kommer nya friska blad om även grenarna är gröna? Att stammen är grön betyder att stammen lever, men grenarna ska också vara gröna under barken för att veta att de lever. Kolla. De döda grenarna kan man ta bort, de som är bruna även under barken. De som bara har bruna blad men annars är i liv kan det bli något av.

Har du förresten garanti på den?

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.