Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Krukväxt som kallas Vinca

Hej!

Undrar om ni säljer frön till blomman Vinca och i vilka färger i så fall?

Det är en blomma som man kan ha inomhus som krukväxt.Den fanns ofta förr och min mamma har försökt hitta den på blomsterhandlar. Hon vill gärna driva upp den själv och hon säger att den heter "Vinca". Jag har letat bilder på den på webben och den verkar vara vanligast i ljusrosa, men även vit. Jag har också läst att man hade en ny färg, orange också, som jag tror kommer ifrån England. Blomman påminner om den du beskrev och heter tydligen "Vinca rosea" (om det inte finns någon annan sort som påminner om den). Jag skulle gärna vilja beställa den, om ni har den.

Vänliga hälsningar

Helena

Odla Svarar: 

Jaha, då vet jag vad du menar! Vi har tyvärr inte den, men här finns den:

Sylvia