Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Körsbärsträdet dog

Hej!
Vi beskar vårt körsbärsträd för att par år sedan... Men följden att det helt la av/dog... Inte så lyckat då det i-och-för-sig var sura bär (men passade för vin..;-) men träden används även för gungor och en hängmatta. Vi vill helst fortsätta kunna använda trädet till detta. Hur länge kan man räkna med att det står innan det murknar? Eftersom det inte är så vackert längre så har jag nu planterat en bokharabinda som jag tänkte ska klä in trädet och åter ge oss något vackert att titta på från hängmattan. Tror du att det kan fungera? Kan man plantera fler klätter/klängväxter vid trädet?

tack på förhand
Marie

Odla Svarar: 

Du får borra i trädet och se om det är frisk ved. Troligen är det angripet av svamp och om trädet är stort får du det förr eller senare över dig om du hänger upp hängmattan. Visst kan du plantera klätterväxter i trädet.

Göran